به ایران ساپلیمنت خوش اومدین

چگونه بهترین مولتی ویتامین را برای خود انتخاب کنیم؟

خانه » بلاگ ایران ساپ » چگونه بهترین مولتی ویتامین را برای خود انتخاب کنیم؟
بهترین مولتی ویتامین

مولتی ویتامین چیست؟

مولتی ویتامین یک مکمل غذایی حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد است که به شما کمک می‌کند تا مصرف کافی ریزمغذی‌ها را حفظ کنید.

هیچ تعریف استانداردی از اینکه چه چیزی یک مولتی ویتامین را تشکیل می دهد وجود ندارد، به این معنی که محتوای هر مکمل مولتی ویتامین بسته به سازنده متفاوت است.

بیشتر مولتی ویتامین ها به صورت قرص مولتی ویتامین، قرص مولتی ویتامین یا کپسول مولتی ویتامین فروخته می شوند، اگرچه می توانید پودر مولتی ویتامین را نیز خریداری کنید که آن را با آب مخلوط کرده و بنوشید. در هر مورد، شما معمولا حداقل یک وعده در روز مصرف می کنید.

مولتی ویتامین: فواید

طبق مطالعه‌ای که در سال 2005 توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی کلرادو انجام شد، حداقل نیمی از جمعیت ایالات متحده ویتامین B6، ویتامین A، منیزیم، کلسیم و روی کافی دریافت نمی‌کنند. .

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۷ توسط دانشمندان دانشگاه تافتز انجام شد و منتشر شد نشان داد که بیش از ۳۰ درصد از جمعیت ایالات متحده کمبود کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های A، C، D و E دارند.

تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که میزان متوسط دریافت ویتامین K و D نیز ممکن است کمتر از حد مطلوب باشد، که مضر است زیرا این ویتامین‌ها نقش مهمی در رشد و ترمیم استخوان، رگ‌های خونی و عملکرد سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان، سلامت مفاصل و موارد دیگر دارند.

مکمل اصل مولتی ویتامین

بنابراین، مزایای اصلی مصرف مولتی ویتامین عبارتند از:

آنها می توانند “حفره های” تغذیه ای را در رژیم غذایی شما ایجاد کنند، که حتی در بین افرادی که خوب غذا می خورند رایج است.

آنها می توانند مصرف ویتامین ها و مواد معدنی شما را افزایش دهند که باعث بهبود سلامت و تندرستی در دوزهای بالاتر مانند ویتامین های B، روی و کروم می شوند.

آنها می توانند مواد مفیدی مانند عصاره هسته انگور، آشواگاندا و آلفا لیپوئیک اسید را فراهم کنند که به سختی یا غیرممکن به دست می آیند.

نحوه انتخاب مولتی ویتامین

می‌گوید: « حدود ۷۵ درصد (یا بیشتر) از ویتامین‌های موجود در بازار عمومی، کاملا مصنوعی بوده، کیفیت بسیار پایینی دارند و از استانداردهای تولید مطمئنی برخوردار نیستند.» او دستورالعمل‌های زیر را برای یافتن یک مولتی ویتامین باکیفیت توصیه می‌کند:

  • روی برچسب محصول بدنبال «CGMP» باشید؛ این واژه بدان معناست که محصول مورد نظر، مطابق با رویه‌های تولید خوب فعلی FDAاست ، یعنی مطابق با دستورالعمل‌هایی که تولید باکیفیت، برچسب‌گذاری دقیق و عدم وجود آلاینده‌ها را تضمین می‌کنند.
  • بدنبال شرکت‌هایی باشید که بخاطر کیفیت بالای محصولات‌شان معروف هستند. شرکت‌های مکمل‌سازی باکیفیت معمولا محصولات‌شان را به تأیید یک طرف سوم مانندNSF International یا ConsumerLab.comمی‌رسانند.
  • مولتی ویتامین‌هایی را انتخاب کنید که حاوی فرم‌های فعال از مواد مغذی هستند مانند ویتامین‌های B متیله‌شده بجای مصنوعی، متیل فولات بجای فولیک اسید، D3 فعال (کلکالسیفرول) بجای D2 غیرفعال (ارگوکالیفرول)، E فعال (دی‌آلفا) بجای دی‌آل آلفا نامطلوب و K2 (مناکینون) در مقابل K1 (فیلوکینون).
  • بررسی کنید که مواد معدنی در فرم‌های کیلیت‌شده خود هستند زیرا اینها به بهترین وجه توسط بدن جذب می‌شوند.
  • از طعم‌دهنده‌ها و شیرین‌کننده‌های مصنوعی و همچنین بایندرها، فیلرها و سایر مواد تشکیل‌دهنده غیرضروری اجتناب کنید.

عوارض جانبی مولتی ویتامین

مقدار هر عنصر در مکمل های مولتی ویتامین بسته به محصول متفاوت است، به این معنی که عوارض جانبی نیز می تواند متفاوت باشد.

گفته می‌شود که عوارض جانبی مولتی ویتامین‌های با دوز مناسب معمولاً نادر است، اگرچه برخی از افراد ممکن است حالت تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی معده، سردرد و بی‌خوابی را تجربه کنند.

در اینجا مواردی وجود دارد که باید مراقب آنها باشید:

ویتامین A: مصرف بیش از 3000 میکروگرم در روز ممکن است باعث سردرد، تاری دید، حالت تهوع، سرگیجه، درد عضلات و مشکلات هماهنگی شود.

ویتامین D: مصرف بیش از 100 میکروگرم در روز ممکن است باعث مسمومیت با ویتامین D شود که منجر به تهوع، استفراغ، ضعف عضلانی، اختلالات عصبی روانی، درد، از دست دادن اشتها، کم آبی بدن، پلی اوری، تشنگی مفرط و سنگ کلیه می شود.

ویتامین E: مصرف بیش از 1000 میلی گرم در روز برای دوره های طولانی ممکن است انعقاد خون را مختل کرده و خطر سکته مغزی را افزایش دهد.

ید: دوزهای بیش از 1100 میکروگرم در روز ممکن است برخی از علائم کمبود ید را ایجاد کند، از جمله گواتر (تورم گردن ناشی از بزرگ شدن غده تیروئید)، افزایش سطح هورمون محرک تیروئید (TSH) و کم کاری تیروئید.

منیزیم: مصرف مکمل بیش از 350 میلی گرم در روز ممکن است منجر به اسهال، حالت تهوع و گرفتگی شکم شود

سلنیوم: مصرف روزانه 400 میلی گرم یا بیشتر ممکن است باعث ریزش یا شکنندگی مو و ناخن، حالت تهوع، اسهال، بثورات پوستی، دندان های خالدار، خستگی، تحریک پذیری و ناهنجاری های سیستم عصبی شود

روی: مصرف کوتاه مدت مکمل های حاوی بیش از 40 میلی گرم در روز می تواند باعث تهوع، سرگیجه، سردرد، ناراحتی معده، استفراغ و از دست دادن اشتها شود. استفاده طولانی مدت می تواند در جذب مس اختلال ایجاد کند، عملکرد سیستم ایمنی را کاهش دهد و سطح کلسترول HDL را کاهش دهد.

نحوه و زمان مصرف مولتی ویتامین

شما باید طبق دستورالعمل سازنده مولتی ویتامین مصرف کنید.

در صورت امکان، مصرف مولتی ویتامین ها همراه با وعده های غذایی حاوی مقداری چربی رژیمی برای افزایش جذب برخی ویتامین ها و مواد معدنی محلول در چربی نیز ایده خوبی است.

بسته به مولتی ویتامینی که استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید دوز خود را به دو وعده تقسیم کنید (اغلب یکی در اوایل روز و دیگری 3 تا 6 ساعت بعد). تقسیم دوز به جذب کمک می کند و خطر جذب نشدن ویتامین های اضافی را کاهش می دهد.

آیا به مولتی ویتامین نیاز داریم؟

نه، اما مصرف یک مولتی ویتامین خوب کمک می‌کند تا «حفره‌های» تغذیه‌ای در رژیم غذایی شما ایجاد شود، مصرف برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی که سلامت و تندرستی را بهبود می‌دهند، افزایش می‌دهد، و می‌تواند مواد مفیدی را فراهم کند که به سختی یا غیرممکن است از غذا به دست آورید.

منبع

مکمل کراتین اصل
نوشته قبلی

10 سوال پر تکرار ورزشکاران در مورد عوارض جانبی کراتین

نوشته بعدی

هاردلاین-معرفی برند مکمل هاردلاین

هاردلاین نوتریشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به مشاوره دارید؟ تماس بگیرید

همکاران ما در مرکز مشاوره ایران ساپلیمنت  24 ساعته پاسخگوی سوالات شما هستند.

فروشگاه اینترنتی مکمل های بدنسازی ایران ساپلیمنت

ایران ساپلیمنت وارد کننده مکمل های ورزشی و تجهیزات ورزشی از بهترین برند های جهانی 

تمام حقوق این سایت تعلق به شرکت باتاب رسام پارس تغذیه میباشد.طراحی شده توسط  دیجیتارگتینگ.

سبد خرید
ورود به حساب کاربری

حساب کاربری ندارید؟

ثبت نام کنید